Uncategorized

Nusja e Manastirit nën hetime nga prokuroria


Publikuar më:


Nusja do të hetohet për posedimin e armës, si dhe kryerjen e mundshme të veprave tjera penale, prokuroria ndërmerr aktivitete, midis të cilave është dërguar edhe një Urdhër deri te Ministria për punë të brendshme për veprimin e mëtutjeshëm.

 

 

.

Comments
To Top