Uncategorized

Një aeroplan grek hyn në hapësirën ajrore të Maqedonisë


Publikuar më:


Televizioni Telma i Maqedonisë njofton se aeroplani i tipit “Fantom” ka hyrë rreth një kilometër në hapësirën ajrore të këtij shteti,

Aeroplani ka qenë pjesë e grupit të aeroplanëve që kanë fluturuar në vendin kufitar në aksionin e kontrollit të krizës së refugjatëve në këtë pjesë të Greqisë.

Nga Ushtria e Maqedonisë është thënë se janë regjistruar fluturime të aeroplanëve të ushtrisë greke në afërsi të kufirit, si dhe pjesëtarët e ushtrisë maqedonase kanë konstatuar se një aeroplan grek ka kaluar kufirin.

The post Një aeroplan grek hyn në hapësirën ajrore të Maqedonisë appeared first on Lajminet.

Comments
To Top