Uncategorized

Nishani dekreton 4 ambasadorë të rinj, mes tyre edhe vajza e Ismail Kadares


Publikuar më:


Bujar Nishani

Besiana Kadare do tw jetw ambasadore pranë Organizatës së Kombeve të Bashkuara, në Nju Jork, rezidente, si dhe në Republikën e Kubës, jorezidente.

Ambasadorët e rinj janë:

Gjergj Teneqexhiu, ambasador në Japoni, rezident.

Qirjako Qirko, ambasador në Mbretërinë e Bashkuar të Britanisë së Madhe, rezident, si dhe në Republikën e Irlandës, jorezident.

Venera Domi, ambasadore pranë Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Edukimin, Shkencën dhe Kulturën (UNESCO), rezidente.

Besiana Kadare, ambasadore pranë Organizatës së Kombeve të Bashkuara, në Nju Jork, rezidente, si dhe në Republikën e Kubës, jorezidente.

The post Nishani dekreton 4 ambasadorë të rinj, mes tyre edhe vajza e Ismail Kadares appeared first on Lajminet.

Comments
To Top