Uncategorized

Në Shqipëri, merret çertifikata e anglishtes pa ditur asnjë fjalë! (Video)


Publikuar më:


Foto nga video per gjuhen angleze

Në video duket bashkëbisedimi mes një studenteje dhe një asistenteje, e cila edhe pse shpejgon nivelet e gjuhës së huajë që duhet të dijë studentja, nuk ngurron që ti bëja asaj më të lehtë marrjen e certifikatës.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=CzxkJSWOcX4?feature=oembed&w=640&h=360]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=C-7qO9w02mU?feature=oembed&w=640&h=360]

The post Në Shqipëri, merret çertifikata e anglishtes pa ditur asnjë fjalë! (Video) appeared first on Lajminet.

Comments
To Top