Uncategorized

Në fillim të sezonin veror, Vlora me reduktime të mëdha të energjisë


Publikuar më:


Deri në fund të muajit qershor, Vlora dhe gjithë fshatrat turistike do të jenë pa energji elektrike, pasi kompania e nënkontraktuar nga OSHEE për riparimin e linjës 35 kilovolt ka zgjedhur këtë periudhë për të kryer punimet, shkruan lapsi.al.

Sipas OSHEE-së oraret e ndërprerjes së energjisë do të jenë të zgjatura.

Kjo rrit kostot për bizneset dhe sigurisht largon pushuesit.

The post Në fillim të sezonin veror, Vlora me reduktime të mëdha të energjisë appeared first on Lajminet.

Comments
To Top