Uncategorized

NATO promovon Shqipërinë, përmendet edhe Kosova (Video)


Publikuar më:


Shqiperia dhe NATO

Pamje nga qytetet më të mëdha të Shqipërisë, roli i saj në NATO dhe transformimi ndër vite janë pjesë e videos promovuese.

Ish-kryeministri Pandeli Majko, njëherësh edhe anëtar i delegacionit të Shqipërisë në Aleancën e NATO-s, në këtë video ka folur edhe për rolin e aleancës së vendeve anëtare në NATO për luftën në Kosovë, duke treguar arsyen se pse i mirëpret në Tiranë.

Kurse kryetari i Kuvendit Ilir Meta, ka folur për rëndësinë e mbajtjes së Asamblesë Parlamentare të NATO-s në Shqipëri./GazetaTribuna

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TnnEe-8hkiI?feature=oembed&w=640&h=360]

The post NATO promovon Shqipërinë, përmendet edhe Kosova (Video) appeared first on Lajminet.

Comments
To Top