Lajme

Marsi hiperaktiv i Jahjagës


Publikuar më:


Atifete-Jahjaga-Biden-637x424

Analistët vlerësojnë se aktivitetet e politikanëve në fund të mandatit rëndom mbahen mend më shumë.

Presidentja ka shumëfishuar aktivitetet në fund të mandatit, shkruan sot Koha Ditore.

Gjatë muajit që shkoi shefja e shtetit ka takuar personalitete të larta ndërkombëtare.

Ka marrë vendime të rëndësishme dhe ka bërë një sërë vizitash. Një numër i madh i veprimeve të saj ndërlidhen me çështje gjinore.

Analistët vlerësojnë se aktivitetet e politikanëve në fund të mandatit rëndom mbahen mend më shumë, kështu që, në këtë rast, nuk bën përjashtim as presidentja Jahjaga, për të cilën kanë thënë se krijon përshtypjen se gjithçka e ka lënë ta realizojë në javët e fundit të qëndrimit në post.

Comments
To Top