Uncategorized

Maqedonia nuk ka zgjedhje me 5 qershor


Publikuar më:


Kuvendi i Maqedonisë

Me 96 vota për dhe Kuvendi miratoi ndrushimet e Kodit zgjedhor, sipas të cilave anulohet vendimi paraprak për zgjedhje të jashtëzakonshme.

Në anën tjetër, nuk është caktuar data për mbajtjen e tyre, respektivisht u vendos që ato të mbahen kur të krijohen kushte që ato të jenë demokratike.

The post Maqedonia nuk ka zgjedhje me 5 qershor appeared first on Lajminet.

Comments
To Top