25,06,2024

BE: Dialogu gjithëpërfshirës do e rikthejë vendin në rrugë euro-atlantike

Must Read
Bashkimi Evropian

 

Lidhur me këtë vendim, ata kanë deklaruar se është mundësi e mirë për vendin që të adresojë një numër të çështjeve serioze, të ngritura në krizën e zgjatur politike në vend.

“Rruga përpara duhet të definohet nga të gjitha partitë politike së bashku, meqë vetëm një dialog i pjekur, gjithëpërfshirja dhe përkushtimi ndaj parimeve demokratike për reformat e domosdoshme dhe zbatimi i tyre do të kthejë vendin në rrugën euro-atlantike”, thuhet në reagimin e tyre.

Sipas tyre, faljet e 12 prillit duhet të tërhiqen pa asnjë shtyrje me qëllim të ruajtjes së parimeve të llogaridhënies, pasi që është parim demokratik që të gjithë qytetarët të jenë të barabartë përpara ligjit, shkruan AM.

 

 

The post BE: Dialogu gjithëpërfshirës do e rikthejë vendin në rrugë euro-atlantike appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img