Uncategorized

Maqedonia në NATO, pasi ‘ta gjejë emrin”


Publikuar më:


Njëherësh është bërë thirrje për reforma në sferën e gjyqësisë dhe mediave, si dhe plotësimin e marrëveshjes së Përzhinës.

Po ashtu, thuhet se vendet anëtare të NATO-s i inkurajojnë përpjekjet e mëtutjeshme për të zhvilluar marrëdhënie të mira fqinjësie.

.

Comments
To Top