Uncategorized

Maqedoni, përplasen partitë për rastin “Kumanova”


Publikuar më:


Sipas tyre, Nikolla Gruevski duhet t’u jap llogari familjeve të policëve të vrarëve dhe familjeve, shtëpitë e të cilëve u shkatërruan.

Lidhur me këtë reaguan nga VMRO-DMNE duke shtuar se qytetarët nuk presin asgjë më shumë nga LSDM-ja, e cila as vitin e kaluar nuk mori guxim të shpalosin guxim përkrahë atyre që dolën në mbrojtje të Maqedonisë.

Ndërkohë nga Partia Liberale Demokrate kanë thënë se rasti i Kumanovës duhet të hetohet nga Prokuroria Speciale.

The post Maqedoni, përplasen partitë për rastin “Kumanova” appeared first on Lajminet.

Comments
To Top