Uncategorized

Mali i Zi do tërhiqet nga fjalori i kontestuar


Publikuar më:


Ky paralajmërim pason letrën e hapur të 114 intelektualëve nga Mali i Zi, në mesin e të cilëve gjenden edhe dhjetëra shqiptarë, të cilët kërkuan tërheqjen e fjalorit dhe kërkim falje ndaj qytetarëve.

Fjalori i sapo botuar i Akademisë malazeze ka shkaktuar reagime për mënyrën se si janë përcaktuar shqiptarët në Mal të Zi duke përplasur politikanë, historianë e gjuhëtarë.

 

The post Mali i Zi do tërhiqet nga fjalori i kontestuar appeared first on Lajminet.

Comments
To Top