Uncategorized

Ky është vrasësi shqiptar që jeton në Britani si refugjat lufte


Publikuar më:


Ai u zbulua në vitin 2009 nga autoritetet britanike dhe u ekstradua në Shqipëri për të vuajtur dënimin.

Po kështu, mësohet se në vitin 2010 ai u lirua nga burgu dhe mendohet se është krhyer sërish në Britani ku është i martuar dhe me fëmijë. “Daily Mail” ka kontaktuar autoritetet britanike, të cilat i kanë konfirmuar se po punojnë sërish për ta dëbuar nga shteti ishullor 45­ vjeçarin shqiptar, i cili është i dënuar për vrasje në vendin tonë.

Problemi për ekstradimin apo dëbimin e tij ka të bëjë me faktin se Rragami ka marrë statusin e azilantit disa vite më parë.

The post Ky është vrasësi shqiptar që jeton në Britani si refugjat lufte appeared first on Lajminet.

Comments
To Top