Uncategorized

Kush është nënkryetari i komunës që ngacmon femra në Facebook duke i joshur me para e vetura?


Publikuar më:


Një vajzë ka dërguar te “Jeta Osh Qejf” mesazhet e një personi që e ngacmonte, i cili thoshte se ishte nënkryetar i një bashkie në Veri të vendit dhe i dërgonte asaj foto nga vetura luksoze dhe tufa me para që ta joshte.

Vajza në fjalë shkruan që nuk e kuptoi çfarë donte të thoshte me këtë. Ai përgjigjet: “Jam një biznesmen, aktualisht jam nënkryetar i një bashkie në veri. Doja të njiheshim”./Panorama.com

The post Kush është nënkryetari i komunës që ngacmon femra në Facebook duke i joshur me para e vetura? appeared first on Lajminet.

Comments
To Top