Uncategorized

Kumanovarët kujtojnë 9 majin me marshim


Publikuar më:


Ndryshe, Xhezair Shaqiri, komandant Hoxha, ka rrëfyer për dyshimet e tij se si ka mundur që rasti i Kumanovës të montohej.

“Rasti i Kumanovës ku ranë në kurth disa shokë tanë të UÇK-së, në të ardhmen do të jetë një ndër rastet më të komplikuara, që kanë arritur të përgatisin me precizitet te lart politikanet dhe shërbimet e një shteti”, ka thënë Shaqiri, transmetojnë mediat shqip në Maqedoni.

The post Kumanovarët kujtojnë 9 majin me marshim appeared first on Lajminet.

Comments
To Top