Ferizaj

KRM “Pastërtia” në Ferizaj pastron hekurudhën, apelon te qytetarët për kujdes (Foto)


Publikuar më:


Ferizaj.12.01.2018. KRM “Pastërtia” në Ferizaj ka organizuar një aksion për pastrimin e hekurudhës nga mbeturinat në gjatësi nga Stacioni I policisë deri prapa Stacionit të trenit në Ferizaj.
“ Ishte ky një aksion simbolik nga kompania jonë për pastrimin e kësaj pjese por edhe një rast që të apelohet te qytetarët që mos të hedhin mbeturina në të gjitha anët.Është shumë e vështir që të mirëmbahet pastërtia vetëm nga një kompani nëse edhe qytetarët nuk kujdesen për te. Apelojmë të qytetarët që të kenë kujdes në hudhjen e mbeturina dhe të kontribuojnë edhe ata në një dukje dhe një imazh më të mirë të qytetit” thonë përfaqësuesit e Kompanise KRM ‘Pastërtia” më Ferizaj.

To Top