25,05,2024

Mobilizohen Kryetarët e fshatrave dhe zonave urbane lidhur me regjistrimin e popullsisë dhe ekonomive familjare

Must Read

Komisioni Komunal për Regjistrimin e Popullsisë dhe Ekonomive Familjare, takoi sot kryetarët e fshatrave dhe zonave urbane me qëllim informimin mbi ecurinë e procesit të regjistrimit si dhe ndërmarrjen e hapave të përbashkëta me qëllim që ky proces të përmbyllet suksesshëm.

Albion Sherifi nga Komisioni Komunal i Regjistrimit të Popullsisë dhe Ekonomive Familjare, bashkë me Bahri Sejdiun udhëheqësin e Zyrës së ASK-së në Ferizaj, Fitore Qorrollin nga ASK dhe Shkurte Tahiri nga ky Komision, dhanë sqarimet dhe udhëzimet e nevojshme përkitazi me këtë proces.

Në anën tjetër kryetarët e fshatrave dhe zonave urbane parashtruan pyetjet dhe komentet si dhe ofruan bashkëpunimin e plotë në këtë proces.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person në Ferizaj, i dyshuar se ka kryer rrëmbim të një personi në Fushë Kosovë

Me datë 25.05.2024 rreth orës 09:35 policia rajonale e Ferizajt ka pranuar një informatë me telefon nga një femër...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img