Sport

Klubi i Karatesë “Sharri” zgjedhet klubi më masovik vendor


Publikuar më:


Në turneun e V-të “Fushë Kosova Open 2018” klubi ferizajas i karatesë “Sharri” është zgjedhur klubi më masovik vendor.

Sportisti më i mirë pionier është shpallur: Kemajl Kashtanjeva
Sportisti më i mirë kadet është shpallur: Fatijon Bajrami

Në këto gara ky klub ka fituar tre kupa dhe 12 medalje.

Me medalje të artë u nderuar:

Kemajl Kashtanjeva- Kata 9vjeç .
Reald Emerllahu- Kumite 10 vjeç .
Fatjon Bajrami -Kata 12 vjeç .
Fatjon Bajrami – Kumite 12 vjeç .
Altin Maloku Kumite – Junior

Me medalje të argjendit u nderuan:
Kujtim Thaqi – Kata 12 vjeç

Me medalje të bronzit u stolisën:
Liana Iseni -Kata 8 vjeç ?
Blinera Avdiu- Kumite 10 vjeç.
Artiol Shaqiri – Kumite 11 vjeç .
Artis Bytyqi – Kumite 12 vjeç .
Rona Emerllahu – Kata 12 vjeç .
Albina Sadiku – Kumite 13 vjeç

To Top