22,02,2024

Endrit Uruçi, edhe në Kampionatin Evropian dëshmoi se është ndër shahistët më të mirë të Kosovës

Must Read

Në Kampionatin Evropian në Shah Rapid që po mbahet në Zagreb, Endrit Uruçi tuboj 6.5 pikë nga 11 xhiro që është një sukses mbi mesataren!

Fati deshi që të takohet me dy përfaqësues nga Serbia ku Endriti doli pa humbje, me një fitore dhe një barazim.

Për herë të parë mori pjesë edhe shahisti tjetër nga Ferizaj, Bedri Lohaj i cili tuboj 4.5 pikë që paraqet një arritje solide!

Kampionati Individual Evropian në shahun rapid

Nderim Saraçi 7.5/11

Endrit Uruçi 6.5/11

Muhamet Asllani 5.5/11

Agim Sopjani 5/11

Bedri Lohaj 4.5/11

Rinor Ymeri 2.5/8

Xhafer Berisha 1/8

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img