Uncategorized

Karaxhiq mbetet në burg


Publikuar më:


Radovan Karaxhiq

Balkan Insight raporton se Theodor Meron, kryetar i Mekanizmit për Tribunale Ndërkombëtare – një institucion i krijuar për të përmbyllur punën e Tribunalit të Hagës – ka hedhur poshtë propozimin e Karaxhiqit të martën, duke thënë se ekziston mundësia që ai të arratiset, transmeton Gazeta Expresss.

Meron ka thënë në vendimin e tij se Karaxhiq ka thënë se planifikon të jetojë në Republikën Serbe, por se vetëm Serbia ka ofruar garanci se Karaxhiq do të kthehet në Hagë, ndërsa Republika Serbe dhe Bosnja dhe Hercegovina nuk kanë bërë një gjë të tillë.

The post Karaxhiq mbetet në burg appeared first on Lajminet.

Comments
To Top