Uncategorized

Ja çfarë thotë Berisha përjashtimin nga Kuvendi


Publikuar më:


Sali Berisha

“Një nderim i veçante. Pse? Asgjë për njeriun nuk mund të ketë më themelore sesa fjala e lirë. Ky është një ndëshkim që marr për fjalën e lirë. Kjo vetëm sa nxjerr në dritën e diellit të atyre që marrin fjalën e lirë. Por do të thoni ju që duhet argumentuar.  Nëse ju merrni arkivin e televizionit ju do të gjeni  me qindra herë Edi Ramën, Gramoz Rucin, Erjon Bracen etj duke i thënë Berishës ‘kriminel’.

Kurse unë i thashë Ramës nisur nga një koncept që e besoj prej kohësh. Se midis atij që bën dhe atij që hesht më i lig është ky që hesht, se ai ka treguar një kurajë për të denoncuar atë krim që bëri. Unë i thashë, ‘zotëri më ke detyruar të ulem me kriminelë, vrasës dhe kjo ka qenë e rëndë për mua’.

Nëse gjen një të vetëm, jo në këtë parlament, se këta deputet janë me firmën time, por jo në këtë parlament por nëse gjen nga 1991, një të vetëm të lidhur me krime të parashikuara në konventë, unë largohem nga politika”, u shpreh Berisha.

The post Ja çfarë thotë Berisha përjashtimin nga Kuvendi appeared first on Lajminet.

Comments
To Top