Uncategorized

Ish-drejtuesi i CIA-s: Ende ka mundësi për ndryshim të kufijve të Maqedonisë dhe Kosovës


Publikuar më:


Meyer në intervistën për “Veçernje novosti” të Beogradit ka thënë se “do të ndryshohen kufijtë e Kosovës, Bosnjë e Hercegovinës dhe Maqedonisë”.

“Vend më i rrezikshëm në Ballkan për momentin është Maqedonia, jo vetëm shkaku i problemit mes maqedonasve e shqiptarëve dhe besimtarëve ortodoks maqedonas, por edhe për faktin që mes besimtarëve ortokodsë në Maqedoni ka shumë mospajtime”, konsideron Meyer, derisa parashikon vetëm mbijetesën e Republika Sërpskës, ndërsa pyetja është se në çfarë forme./Aktuale.mk/

The post Ish-drejtuesi i CIA-s: Ende ka mundësi për ndryshim të kufijve të Maqedonisë dhe Kosovës appeared first on Lajminet.

Comments
To Top