Uncategorized

Imami i Mekës udhëheq faljen e sabahut në Tiranë (Video+Foto)


Publikuar më:


Gjithashtu sot ai ka udhëhequr faljen e sabahut në xhaminë “Dine Hoxha” në Tiranë.

Më poshtë video nga falja e sotme dhe disa foto nga imami i Qebes, i cili në vendin e tij ruhet me policë për shkak të famës dhe rëndësisë.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=u6m3JT-EDRo?feature=oembed&w=640&h=360]

tr10 tr9 tyr8 tr7 tr4 tr3 tr2 tr1 tr5

.

Comments
To Top