Show Biz

I riu shqiptar fiton Mercedes në Gjermani me një gotë ujë


Publikuar më:


Jeta shpeshherë na sjellë sprova të ndryshme, por nuk duhet të bëhemi pesimistë. Një djalë nga Maqedonia, i cili për një kohë të gjatë jeton në Gjermani pësoi një aksident me disa thyerje të brinjëve dhe dëmtime tjera në trup.

Ai është shtruar në spital nën kujdesin shëndetësor, por me brengën se për cdo ditë po humb dhe nuk po mund të realizohet në apektin profesional.

Disa ditë para se ta lëshonte spitalin, duke shëtitur korridoreve ka parë një derë hapur, brenda së cilës ishte e shtrirë një plakë.
Ajo ka lëshuar një zë të ulët duke i kërkuar Davidit që ta thërrasë motrën medicionale për t’i mbushur një gotë me ujë. Davidi e ka kryer vetë këtë shërbim, duke u treguar dashamirës me plakën gjermane, shkruan Tetova Sot.

Ditën kur shtetasi i Maqedonisë është dashur ta lëshojë spitalin, motra medicinale i ka thënë se duhet ta vizitojë plakën. Në takimin e fundit me të ajo i ka dhënë një zarf në të cilën në shenjë falënderimi i ka dhuruar një Mercedes të ri, të cilin e ka marrë nga salloni.

To Top