Uncategorized

Historiani turk në mes të Lezhës, Skënderbeun e quan terrorist (Video)


Publikuar më:


Historiani turk

“Skenderbeu nuk beri lufte por plaçkitje, terror mbi gra, fëmijë dhe pleq te pambrojtur. Ai ishte sikurse është sot PKK”, ka thënë ai, shkruan Express.

“Shqiptarët këtej e tutje duhet te zgjedhin sesi te jetojnë: si Mehmet Akif Ersoy shqiptare por besnik i Osmaneve apo si Skënderbeu tradhtar “, ka thënë ai tutje.

Një faqe interneti që e ka publikuar këtë video i referohet historianit turk Talha Uğurluel si njeri i financuar nga organizata shtetërore turke “Tika” që thuhet se dëshiron të i fuqizojë rrënjët osmane në trojet shqiptare.

 

.

Comments
To Top