Uncategorized

Gjuriq pas ndalesës për të hyrë në Kosovë: Shihemi në Kosovë e Metohi


Publikuar më:


Marko Gjuriq

Me një ton kërcënues, kolegëve nga Prishtina, siç i quan ai, i ka porositur “shihemi në Kosovë e Metohi”.

“Kolegëve nga Prishtina, siç veproj në situata të ngjashme, i porosis: Shihemi në Kosovë dhe Metohi”, ka shkruar Gjuriq.

Gjuriq parashiheh që sot të merrte pjesë në Koventën e Partisë Progresive të Serbisë në Graçanicë, mirëpo një gjë e tillë u pamundësua nga autoritetet kosovare. /KosovaPress/

The post Gjuriq pas ndalesës për të hyrë në Kosovë: Shihemi në Kosovë e Metohi appeared first on Lajminet.

Comments
To Top