Uncategorized

Forca Detare i vjen në ndihmë një anije turistike


Publikuar më:


Anija turistike “Raw Prawn”, me flamur anglez, 13 metra e gjatë ka dhënë sinjal për ndihmë, ndërsa në bord ishin 6 persona, të gjithë me shtetësi spanjolle.

Mësohet se anija P-03 “Shkumbini” arriti në koordinatat e dhëna dhe rimorkioi anijen që kërkoi ndihmë. Gjendja shëndetësore e ekuipazhit të anijes turistike është e mirë dhe pa probleme.

Anija P-03 “Shkumbini” e Rojës Bregdetare u akustua në kalatën T në Porto Palermo së bashku me anijen turistike.

.

Comments
To Top