Show Biz

Fifi u përgjigjet një herë e mirë të gjithë atyre që e paragjykojnë


Publikuar më:


Këngëtarja e njohur Fifi ka publikuar një video në profilin personal në ‘Instagram’ dhe si shpesh herë është treguar e sinqertë dhe shumë e drejtpërdrejtë. Duke qenë se shpesh është përballur me bullizmin, ajo ka vendosur që të flasë për këtë temë me anë të kësaj video që në sfond ka këngën e Florit dhe Ledrit, ‘Beautiful’.

“Unë jam e bukur. Ju përshëndes krejt juve që më keni nisur mesazhe të llojit… “je si lopë, je shumë e trashë, je vesh shumë ‘ëlleck’ (shpifur), je shumë e shëmtuar, je shumë kështu, je shumë ashtu”. Mbase SOT MUND TË BËJË ZHURMË KJO THIRRJA IME KUNDËR BULLIZMIT…(më besoni që nuk është veç për mua d.m.th)… Po NANUSHA , jam shumë e bukur, ndihem e bukur dhe ndihem e veçantë… NATËN”,-shkruan Fifi. 

To Top