Kultura-Arti

Ferizaj: Festivali Ndërkombëtar i Filmit “FERFILM” mbahet nga 02-06 Shtator2017


Publikuar më:


Festivali ndërkombëtar i Filmit FERFILM u mendua për disa vite për tu themeluar në vitin 2013. FERFILM u formua nga një grup artistësh nga Ferizaj e më gjërë. Ky moment u konsiderua si iniciativë për promovim të kulturave dhe vlerave universale botërore përmes filmit si një metodë shumëdimensionale dhe atraktive. Duke menduar në mundësitë turistike që ka Ferizaj, krahas ngjarjeve kinematografike qyteti ynë do të organizoj vizita dhe evenimente të tjera që tregojnë diversitetin e lartë kulturor në Kosovë.Përgjatë ditëve të Festivalit pjesë e rëndësishme janë edhe vullnetarët, andaj Ferfilm kërkon 15 vullnetarë nga Kosova te cilët do të ndihmojnë në 3 kinematë e festivalit, në mikëpritjen e mysafirëve, në qendrën informuese në shesh të qytetit etj.

Përgjatë ditëve të Festivalit pjesë e rëndësishme janë edhe vullnetarët, andaj Ferfilm kërkon 15 vullnetarë nga Kosova te cilët do të ndihmojnë në 3 kinematë e festivalit, në mikëpritjen e mysafirëve, në qendrën informuese në shesh të qytetit etj.

Aplikacioni është i hapur deri më datën 20 Gusht 2017 dhe mund të aplikojnë personat mbi moshën 16 vjeçare.

Forma e aplikimit për vullnetarë në FERFILM. Kliko Këtu

 

To Top