25,06,2024

Të rinjtë ferizajas të interesuar në fushën e dizajnit të modës – Muza Competition mundësi për talentët e rinj

Must Read

Sot, në Ferizaj qëndroi për vizitë Drejtorja Ekzekutive e Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon, znj. Andriola Morina Kambo me bashkëpunëtorë, e cila u prit në takim nga Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu.

Pjesë e kësaj vizite ishte edhe ndarja e informacionit për të rinjtë e talentuar në fushën e dizajnit, modës për thirrjen e hapur MUZA Competition dhe për të bashkëbiseduar se si duhet të bazohemi dhe të ruajmë elementët e etnografisë komabëtare dhe trashëgimisë kulturore, ku me këtë rast, mysafirët nga UBSHR, shoqëruar nga drejtori i Zhvillimit Ekonomik, Balton Dërguti dhe shefi i Kabinetit të Kryetarit të Komunës së Ferizajt, Albion Sherifi u pritën në Shkollën e Agrobiznesit dhe Teknologjisë “Zenel Hajdini” në Ferizaj nga drejtuesit, mësimdhënësit dhe nxënësit e kësaj shkolle, ku u diskutua mbi këtë kompeticion dhe mundësitë e rrjetëzimit e bashkëpunimit në të ardhmen.

Unioni i Bashkive
Erion Veliaj
Andriola Morina Kambo
MUZA Competition

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img