17,06,2024

Bir, më mbyt para se të migrosh

Must Read

Bir, më mbyt para se të migrosh” është film i shkurtër emocionues dhe aktual për shoqërinë tonë!

Në fokus të këtij filmi vetëdijësues është sensibilizimi i shoqërisë sonë për ikjen nga Kosova ne migrim, pa i menduar mirë pasojat e veprimit, por vetëm duke parë në aspektin financia.

Andaj mendojmë që të sensibilizojmë se pasojat e migrimit sidomos tash kur pritet të ketë ikje masive, te mendohet mirë vendimi para ikjes!

Me skenar të Shkëlzen Marevcit, autor i shumë librave me tematikë sociale dhe kundër dukurive negative në shoqëri, vjen me një realizim brilant nga kompania filmike …ask Jack! movie co. me aktorët Bislim Muçaj dhe Labinot Lajçi, ndërsa regjisor i këtij filmi të metrazhit të shkurtër është Jack Tahiri i njohur për aktivitetet e tij televizive dhe filmike.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Varroset me nderime ushtarake nënoficeri i FSK-së që vdiq në vendin e punës

Këtë të shtune është varrosur me nderime ushtarake nënoficeri Muhamet Beqiri, i cili vdiq në vendin e tij të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img