Show Biz

E pabesueshme, ja sa shpënzojnë të rinjtë kosovarë për mbrëmjen e matures


Publikuar më:


Ditët e mesit të muajit maj, gjimnazistët e vitit të fundit të shkollimit kanë preukupime të mëdha.
Përveç testit të maturës, gjimnazistët kanë preukupim edhe diçka tjetër e që është mbrëmja e maturët, apo nata e fundit të cilët ata do të jenë bashkë me shoqërinë e gjimnazit me të cilin kanë kaluar bashkë tre vite.

Përveç preukupimit, për këtë mbremje maturantët hargjojnë shuma të mëdha parash që të paraqiten sa mirë

Të gjitha shpenzimet për një maturant shkojn nga 100 deri në 500 euro, ndërsa femrat maturante shpenzojnë edhe më shumë, për të mos thënë që shpenzimet shkojnë në raste edhe mijëra euro, përcjell Magazina.

Të gjitha këto shpenzime duken pa kuptimta, kur dihet se familjet kosovare përballen ende me një ekonomi të dobët

E derisa familjet kosovare shpenzohen, këto ditë ata që fitojnë në gjithë këtë “rrëmujë” të pakuptimit, janë dyqanet e veshmbatjeve dhe sallat e restauranteve por edhe këngëtarët.

To Top