Show Biz

Dona Demiri vjen me këngën “Sje mo” (Video)


Publikuar më:


Këngëtarja Dona Demiri nga Ferizaj , e cila jeton në Zvicër ka publikuar  këngën e sajë me titull “Sje mo”.

Kënga e Dona Demirit “Sje mo”  është përgatitur  në bashkëpunim me 2TON  dhe Genc Avdylin.

Edhe pse  ka pak ditë që është publikur si duket është pritur  shumë mirë  dhe ka pasur një shikueshmëri shumë të mirë.

To Top