Show Biz

Dolores Shkëmbi triumfon në Future Fashion Faces World 2016’ (Foto)


Publikuar më:


Një nga modelet më të mira që ka Shqipëria e që bënë pjesë në agjensionin më të madh të modës ‘Moda City’, Dolores Shkëmbi në Turqi u përzgjodh si fytyra më emirë e re në botën e modës internacionale.

Eventi ‘Future Fashion Faces World 2016’ u mbajt në Antalia të Turqisë ku morën pjesë djem e vajza nga mbarë bota, por nuk e kishin të gjithë fatin të përfaqësohen nga ‘Moda City’, meqë e dimë mirë sa ka rëndësi agjensioni që i përgatitë dhe i mbikqyrë modelet, derisa Dolores mbanë me plotë meritë kurorën e fituar.

Kujtojmë se edhe vitin e kaluar një modele po ashtu pjesë e ‘Moda City’ kishte fituar garën internacionale ‘Miss Europe Continental’, ndërsa producenti në krye të gjithë kësaj, Dashnor Asllani, është ai që iu jep mundësinë vajzave për të realizuar ëndrrat nga Kosova dhe Shqipëria të jenë pjesë e organizimeve të tilla internacionale.

15683517_120746485087930_1287742358_n 15666256_120746498421262_1977165626_n 15592631_120746491754596_1497051621_n

Comments
To Top