Uncategorized

Dënohet gardianja zvicerane e njohur për dashuritë me të burgosurit shqiptarë


Publikuar më:


Ajo u bë e njohur për lirimin e të burgosurit nga Siria, Hassan Kiko, në shkurt të këtij viti. Përkundër që ishte e martuar, ajo ishte dashuruar me sirianin që vuante dënimin në burgun Limmattal, përcjell botasot.info. Çifti enigmatik u kap pas disa muajsh në Itali, pasi ishin arratisur në mënyrë të jashtëligjshme nga burgu. Ngjashëm edhe Kiko duhet të mbajë me patjetër gjashtë muaj burg, përkundër arsyetimeve se ai kishte ikur me ide të Magdicit.

Nuk është aventura e parë, ajo kishte dashuruar një kriminel shqiptar

Para disa vitesh ajo kishte dashuruar një shqiptar nga Kosova që i dërgonte ushqime dhe paketime vëllait të tij, që ishte dënuar për vrasjen e gruas, ndërsa ai vetë për trafikim të lëndëve narkotike. Vëllai i tij ndodhej në burgun Pöschwies në Regensdorf ZH.

Ajo kishte tentuar që me shqiptarët të hapte një treg të zi të shpërndarjes së drogës.

.

Comments
To Top