Uncategorized

‘Bomba’ e opozitës maqedonase, është për zëvendëskryeministrin


Publikuar më:


Vlladimir Peshevski

Përgjegjësi për këtë skandal të ri korruptiv patjetër duhet të ketë, thotë Lidhja opozitare Socialdemokrate e Maqedonisë.

“Prokuroria publike dhe Komisioni shtetëror për pengimin e korrupsionit nuk guxojnë të heshtin. Konform ligjit ata janë të obliguar të marrin masat adekuate.

Vlladimir ‘dill oriented’ Peshevski duhet të përgjigjet në disa pyetje: Pse me vite ka fshehur nga opinion firmën nga Qipro dhe nuk e ka paraqitur në listën anketuese? Si ndodh që ai të jetë drejtor mu i kësaj off -shor firme nga Qipro?”, kanë pyetur nga LSDM, transmeton Aktuale.mk

The post ‘Bomba’ e opozitës maqedonase, është për zëvendëskryeministrin appeared first on Lajminet.

Comments
To Top