Uncategorized

Bild: Zhvillimet në Maqedoni, shqetësuese


Publikuar më:


Ai ka shprehur shqetësim të thellë për zhvillimet e fundit që u nxitën nga vendimi i Presidentit Ivanov për faljen e 56 funksionarëve kryesisht të pushtetit të dyshuar për vepra të ndryshme penale.

“Shteti duhet t’i kthehet rrugës evropiane si dhe të respektohen të gjitha Marrëveshjet politike”, ka nënvizuar Bild përmes një reagimi në tuiter./AlsatM

The post Bild: Zhvillimet në Maqedoni, shqetësuese appeared first on Lajminet.

Comments
To Top