Uncategorized

BE i bllokon 69 milionë euro fonde për Maqedoninë


Publikuar më:


Sheshi i Shkupit

BE, siç thuhet në tekstin e vendimit, para disa dite i kishte bllokuar edhe 27 milionë euro tjera nga IPA për Maqedoninë, që në opinionin vendas u pa si fillim i sanksioneve të Brukselit ndaj Shkupit, transmeton lajmi.net.

Me bllokimin e këtyre fondeve të ndara për ndërtimin e korridorit të tetë, Brukseli dërgon një sinjal të qartë se në vend nuk ka vullnet politik për zgjidhjen e krizës së brendshme dhe ndërmarrjen e reformave të nevojshme, vlerësojnë analistët politikë në vend.

 

.

Comments
To Top