Uncategorized

BE e shqetësuar me krizën në Maqedoni


Publikuar më:


Zyrtarët ndërkombëtarë në Maqedoni

Kështu kanë deklaruar ambasadorët e vendeve të BE-së në Maqedoni. Gjatë takimit të tyre, ambasadorët e Britanisë, Gjermanisë, Italisë dhe Holandës theksuan edhe një herë nevojën e një dialogu të hapur mes partive politike.

Ambasadorët thanë se vazhdojnë të mbeten të shqetësuar edhe për punën dhe sfidat e Prokurorisë Speciale Publike, njofton Alsat M.

Ato ju kanë bërë thirrje të gjithë trupave, në veçanti partive të cilat nënshkruan themelimin e Prokurorisë Speciale, që t’i ndalojnë obstruksionet dhe t’i japin mbështetje të plotë PSP-së.

The post BE e shqetësuar me krizën në Maqedoni appeared first on Lajminet.

Comments
To Top