Show Biz

Bashkëpunimi në gjermanisht, artistët shqiptarë publikojnë duetet


Publikuar më:


Dy projekte tejet të pritura muzikore janë pubikuar në të njejtin minutë, në prag mesnate.

Fjala është për bashkëpunimin mes Elvana Gjatës dhe Ardian Bujupit ‘Meine Liebe’ dhe këngën poashtu në gjermanisht të Mozzik dhe Loredanës ‘Eiskalt’, Butrinit Imerit dhe këngëtarit gjerman Nimo ‘Dream Girl’.

Duket se kjo është një garë e fortë për hitin e kësaj vere mes artistëve teksa do jetë interesante për t’u parë se kush do ta marrë primatin.

To Top