Show Biz

Alisa, ylli i ri i cili po ngjitet drejt skenave muzikore.


Publikuar më:


Alisa Emërllahu është edhe një tjetër emër i ri në skenën muzikore.

Edhe pse ajo jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, kënga e sajë e parë profesionale i kushtohet pikërisht Atdheut.

Alisa, që nga mosa 4 vjçare ka filluar me këndim. Ndërsa tasht vazhdon të mirret me muzikë më profesionalisht.

Ajo përpos që ndjek mësimet në shkollën e muzikës ku ndjek mësimet për Piano dhe Violinë, nuk e lë anash as këndimin.

Pas këngës “Vendëlindja Ime”, tani Alisa ka sjellur edhe këngën tjetër me titull “Dalloj”.

 

Alisa rrjedh nga një familje muzikatësh. Ku edhe i ati Faruk Emërllahu ishte klarinetist i njohur në Kosovë. Si duket edhe Alisa po shkon hapava të të atit.

 

To Top