Uncategorized

Ahmeti: Po angazhohemi për tejkalimin e krizës politike


Publikuar më:


Ahmeti dhe Hajndll bashkëbiseduan për situatën politike në vend dhe shtjelluan zgjidhjet e mundshme të ngërçit politik, thuhet në njoftim për media.

Lideri i BDI-së Ahmeti theksoi që BDI është e interesuar që çështjet e mbetura të zgjidhen sa më shpejt dhe reformat të zbatohen në mënyrë që të organizohen zgjedhje gjithëpërfshirëse.

Ahmeti dhe Hajndll kryesisht diskutuan rreth çështjeve të pastrimit të listës zgjedhore dhe mediave si parakushte për caktimin e ditës së zgjedhjeve të parakohshme.

Kreu i BDI-së siguroi përfaqësuesit gjerman që BDI është partnere konstruktive e të gjitha forcave që duan zgjidhje të krizës dhe është e interesuar që kjo gjendje të tejkalohet sa më parë.

.

Comments
To Top