18,06,2024

Imami i Mekës udhëheq faljen e sabahut në Tiranë (Video+Foto)

Must Read

Gjithashtu sot ai ka udhëhequr faljen e sabahut në xhaminë “Dine Hoxha” në Tiranë.

Më poshtë video nga falja e sotme dhe disa foto nga imami i Qebes, i cili në vendin e tij ruhet me policë për shkak të famës dhe rëndësisë.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=u6m3JT-EDRo?feature=oembed&w=640&h=360]

tr10 tr9 tyr8 tr7 tr4 tr3 tr2 tr1 tr5

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Aliu: Nënkalimi për vetura dhe këmbësorë tek Stacioni i Policisë, tashmë ka mbyllur gjysmën e punimeve

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka bërë të ditur se nënkalimi te stacioni i Policisë për vetura...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img