Uncategorized

Ahmeti: Maqedonia në situatë kaotike, të ofrojmë zgjidhje


Publikuar më:


Ali Ahmeti

Deklaratat e Ahmetit u bënë gjatë një takimi të Forumit Rinor të partisë së tij.

“Jemi në një situatë ku BDI-ja duhet të ofrojë zgjidhje”, deklaroi Ahmeti.

Lideri i BDI-së tha se partia e tij ka qenë e përkushtuar për respektimin e Marrëveshjes së Shkupit më 2 qershor, e arritur edhe me përfaqësuesit ndërkombëtarë BE dhe SHBA.

“BDI me fanatizëm është e angazhuar që kjo të mos cenohet dhe të mos shkatërrohet”, tha Ahmeti, duke iu referuar Marrëveshjes së Shkupit.

The post Ahmeti: Maqedonia në situatë kaotike, të ofrojmë zgjidhje appeared first on Lajminet.

Comments
To Top