Show Biz

A ka bërë operacione plastike Remzie Osmani?


Publikuar më:


Remzie Osmani ka treguar se nuk ka operacione plastike mirëpo nuk është kundër tyre.

Në kuadër të emisionit “Një Kafe me Labin” sot ishte mysafire Remzie Osmani. Ajo është përgigjur në pytjet personale, të karrierës dhe për estradën.

Këngëtarja shprehi mendimin e saj për operacionet plastike, duke thënë se pse të mos i bëjnë nëse ka nevojë dikush. Mirëpo ajo tha nëse është mirë dhe sigurt të bëhet intervenimi dhe jo të dëshpërohen më vonë. Ajo gjithashtu tregoi se nuk ka operacione edhe pse shumë persona e pyesin për këtë.

Comments
To Top