Uncategorized

140 shtetas maqedonas gjenden në Siri dhe Irak


Publikuar më:


Siri

Ka edhe të tillë që duan të kthehen, por ndryshimet e Kodit Penal, ku parashikohen dënime për ata që rekrutojnë dhe marrin pjesë në luftëra jashtë shtetit, ndikojnë që të rinjtë të hezitojnë të kthehen në vend.

E nga ekspertet, dënimet me burg nuk janë zgjedhje për tejkalimin e kësaj zgjedhje dhe kthimin e shumë prej tyre.

Tani për tani, në Maqedoni autoritetet janë duke zhvilluar proces gjyqësor kundër 11 personave, të cilët akuzohet se kanë rekrutuar qytetarë dhe kanë marrë pjesë në luftërat e Sirisë.

The post 140 shtetas maqedonas gjenden në Siri dhe Irak appeared first on Lajminet.

Comments
To Top