Uncategorized

​Nga 53 lagje tipike, vetëm 2 shqiptare


Publikuar më:


Shkupi

Pjesa më e madhe e komunave janë në rajonin lindor. Tani për tani nuk ka pasur asnjë informacion me çfarë parimi janë zgjedhur komunat.

Këtyre komunave Ministria e Transportit dhe Lidhjeve do tua përgatis planet urbane të lagjeve tipike, ndërsa koston do ta mbulojë shteti.

Toka në këto komuna do të shitet për një euro metër katror.

The post ​Nga 53 lagje tipike, vetëm 2 shqiptare appeared first on Lajminet.

Comments
To Top