Uncategorized

​Kroacia përforcon kufirin e saj me Serbinë


Publikuar më:


Kufiri Kroaci-Serbi

Media lokale ka publikuar foto që tregojnë punëtorë duke ngritur këtë barrierë të lartë dy metra në një urë të Danubit, kufij natyror i këtij vendi mes Kroacisë dhe Serbisë.

Dy vendet gjenden në rrugën ballkanike që përdorej në vitin 2015 dhe fillim të 2016 nga mijëra migrantë dhe refugjatë që vinin për në Evropën Perëndimore, para mbylljes së saj përfundimtare në mars.

The post ​Kroacia përforcon kufirin e saj me Serbinë appeared first on Lajminet.

Comments
To Top