Uncategorized

Zaev: Nga shteti vidhen 400 mijë euro në vit


Publikuar më:


Zoran Zaev

Ne jemi partia e vetme e cila që në dhjetor sollëm programin zgjedhor në Kongres, e përgatitur për të hapur shtabin për aktivitete zgjedhore.

Gjatë një intervite të dhënë për REL, ai ka porositur që politikanët të mos i zgjedhin mediat, sepse vetëm në këtë mënyrë qytetarët do të jenë të informuar me ngjarjet aktuale.

Ai u zotua se do ta ndalojnë migrimin e të rinjve dhe do të sigurojnë pagë prej 500 eurove. “Diku pyet si është e mundur, shteti është në borxhe. Nga shteti vidhen 400 mijë euro në vit. Sikur vetëm kjo të mbetej në shtet është potencial edhe për kthimin kredive, por edhe për zhvillim të shoqërisë”, ka deklaruar Zaev.

The post Zaev: Nga shteti vidhen 400 mijë euro në vit appeared first on Lajminet.

Comments
To Top