Tech

YouTube do të bëhet këtë vit edhe rrjet social


Publikuar më:


Komapania po punon mbi një projekt i njohur si Backstage, i cili i lejon përdoruesit të postojnë mesazhe po video ashtu si në rrjetet e tjera sociale. Ajo ofron edhe opsionin e shpërndarjes së postit në shërbime të tjera si në Twitter dhe Facebook.

Kjo risi nga YouTube thjesht do ti rrisë më shumë shifrat e përdoruesven, që për momentin numërohen mbi një miliardë, rreth një e treta e të gjithë përdoruesve globalë, dhe platforma mund të bëhet në të ardhmen një nga konkurrentët më të fortë të Facebook.

Në qoftë se punët do ecin sipas planifikimeve, do të mund ta përdorimni Backstage këtë vjeshtë për desktopin dhe celularin tuaj.

Comments
To Top